NL | EN

Maatwerk planisferen


Gepersonaliseerde planisferen

Rob Walrecht Productions heeft niet alleen het meest uitgebreide leveringsprogramma voor wat betreft planisferen (in veertien talen en in het Engels voor tien verschillende breedtezones, die tezamen de hele bewoonde wereld dekken). Wij zijn ook gespecialiseerd in maatwerk planisferen, dus met uw eigen naam, logo en informatie erop, en in de grootte, kleuren en uitvoering die u wenst. Door de hoge opstartkosten van de betrokken drukkerijen is het minimum aantal 500 stuks. Of 2 x 250, want de bovenschijven van de planisferen worden per twee gedrukt. Dat biedt ons nu en dan de mogelijkheid onze klanten een speciaal aanbod te doen (met dus een lagere prijs), gebruik makend van de grotere aantallen. Zie onderaan voor voorbeelden van planisferen.

Speciaal aanbod!

19 april 2018: We hebben verschillende buitenlandse klanten (VS en VK) die geïnteresseerd zijn in een maatwerk planisfeer, waarbij een oplage van 1000 stuks is genoemd (waarschijnlijk 25 cm rond) en in de standaard kleuren (de kleuren van onze standaard modellen, en de Finse MFKA planisfeer waarvan u hieronder een afbeelding kunt vinden). Ik hoop binnenkort meer te weten, maar als zoiets van start gaat heeft een klant meestal haast... Daarom is het goed om vooraf contact op te nemen en eventueel zelf (vrijblijvend!) en ontwerp te maken.

Als u geïnteresseerd bent laat dat dan zo snel mogelijk weten!


Ideale premium
Zo'n eigen planisfeer is een ideaal relatiegeschenk, of cadeau bij speciale acties. Iedereen vindt een planisfeer een leuk 'hebbeding'. En aangezien veel mensen nog nooit hebben gehoord van zo'n eenvoudig instrument om de sterren en sterenbeelden te leren herkennen, zal het ook door iedereen erg worden gewaardeerd. Het zal dus niet bij het afval verdwijnen, maar in de boekenkast! En uw klanten en prospects zullen het enthousiast laten zien aan collega's, familie, vrienden en anderen.

Alles kan!
Sinds 1993 hebben wij voor klanten in vooral Europa en Noord-Amerika vele duizenden planisferen gemaakt. Daar zitten veel planetaria en musea bij, maar ook een accountantskantoor en een farmaceutisch bedrijf. U begrijpt dat onze expertise op dit gebied verder ongekend is in de wereld! Ons motto is: Alles kan! Alleen de sterrenhemel veranderen wij niet...

Nieuw: Planisferen in full colour
De nieuwste ontwikkeling is het in full colour bedrukken van de sterrenkaart en achterzijde van de planisferen. Gebruik van meer kleuren biedt geweldige mogelijkheden, zoals het - bij gebruik van een rode zaklamp - beter leesbaar maken van de namen van sterrenbeelden, sterren en objecten. Maar ook kunnen objecten met een kleurcode beter herkenbaar worden gemaakt, of kan op een andere manier de planisfeer nóg opvallender worden.
Hieronder ziet u de eerste twee planisferen die in full colour zijn bedrukt: links de Planisfeer voor Nederland en België (PLN-NL, 11e druk) en rechts de nieuwste editie van de Planisphère voor het Parc national du Mont-Mégantic, in Québec, Canada.

De nieuwste (full colour) planisferen, links de nieuwe planisfeer voor Nederland en België, rechts de Planisphère
die wij hebben gemaakt voor een park in het Canadese Québec.


Download deze folder voor meer informatie en enkele voorbeelden van hoe zo'n full colour planisfeer eruit kan zien.

Prijzen
Als u interesse heeft kunnen wij u de prijslijst en meer informatie sturen.

Maatwerk van andere producten
Onze andere astronomische producten, zoals de boeken, bouwplaten, het zonnestel­selmodel, sterrenklok en meer, kunnen ook  gepersonaliseerd worden geleverd.

Voorbeelden van 25 cm rond, voorzijden
     


Voorbeelden van 25 cm rond, achterzijden
     


Voorbeelden van 17,5 cm rond