Shop: € 0,00
 

Maatwerk planisferen


Gepersonaliseerde planisferen

Rob Walrecht Productions is ook gespecialiseerd in maatwerk planisferen, dus met uw eigen naam, logo en informatie erop, en in de grootte, kleuren en uitvoering die u wenst. Door de hoge opstartkosten van de betrokken drukkerijen is het minimum aantal 500 stuks. Of 2 x 250, want de bovenschijven van de planisferen worden per twee gedrukt. Dat biedt ons nu en dan de mogelijkheid onze klanten een speciaal aanbod te doen, gebruik makend van de grotere aantallen, door orders te combineren. Zie onderaan voor voorbeelden van planisferen.

Speciale aanbiedingen!

September 2019
We hebben de volgende speciale aanbiedingen. Kosten zijn inclusief het maken van het juiste ontwerp voor u.
 

Opties voor 250 en 500

Enkele standaard modellen moeten binnenkort worden bijgedrukt, in oplagen van 250 of 500. Daardoor worden de volgende aanbiedingen mogelijk:

Planisferen in 2 kleuren
- 250 stuks: € 1737,50 (6.95 per stuk)
- 500 stuks: 2615,00 (5.23 per stuk - normale prijs 6.34)

Planisferen in full colour
- 250 stuks: € 1782,50 (7.13 per stuk)
- 500 stuks: 2770,00 (5.54 per stuk)

We hebben geen 'normale' prjzen voor aantallen onder de 500, noch voor full colour planisferen (dat laatste zal snel veranderen).
Prijzen zonder BTW en transportkosten.

Als u geïnteresseerd bent laat dat dan zo snel mogelijk weten!


Ideale premium
Zo'n eigen planisfeer is een ideaal relatiegeschenk, of cadeau bij speciale acties. Iedereen vindt een planisfeer een leuk 'hebbeding'. En aangezien veel mensen nog nooit hebben gehoord van zo'n eenvoudig instrument om de sterren en sterenbeelden te leren herkennen, zal het ook door iedereen erg worden gewaardeerd. Het zal dus niet bij het afval verdwijnen, maar in de boekenkast! En uw klanten en prospects zullen het enthousiast laten zien aan collega's, familie, vrienden en anderen.

Alles kan!
Sinds 1993 hebben wij voor klanten in vooral Europa en Noord-Amerika vele duizenden planisferen gemaakt. Daar zitten veel planetaria en musea bij, maar ook een accountantskantoor en een farmaceutisch bedrijf. U begrijpt dat onze expertise op dit gebied verder ongekend is in de wereld! Ons motto is: Alles kan! Alleen de sterrenhemel veranderen wij niet...

Nieuw: Planisferen in full colour
De nieuwste ontwikkeling is het in full colour bedrukken van de sterrenkaart en achterzijde van de planisferen. Gebruik van meer kleuren biedt geweldige mogelijkheden, zoals het - bij gebruik van een rode zaklamp - beter leesbaar maken van de namen van sterrenbeelden, sterren en objecten. Maar ook kunnen objecten met een kleurcode beter herkenbaar worden gemaakt, of kan op een andere manier de planisfeer nóg opvallender worden.
Hieronder ziet u de eerste twee planisferen die in full colour zijn bedrukt: links de Planisfeer voor Nederland en België (PLN-NL, 11e druk) en rechts de nieuwste editie van de Planisphère voor het Parc national du Mont-Mégantic, in Québec, Canada.

De nieuwste (full colour) planisferen, links de nieuwe planisfeer voor Nederland en België, rechts de Planisphère
die wij hebben gemaakt voor een park in het Canadese Québec.


Download deze folder voor meer informatie en enkele voorbeelden van hoe zo'n full colour planisfeer eruit kan zien.

Prijzen
Als u interesse heeft kunnen wij u de prijslijst en meer informatie sturen.

Maatwerk van andere producten
Onze andere astronomische producten, zoals de boeken, bouwplaten, het zonnestel­selmodel, sterrenklok en meer, kunnen ook  gepersonaliseerd worden geleverd.

Voorbeelden van 25 cm rond, voorzijden
     


Voorbeelden van 25 cm rond, achterzijden
     


Voorbeelden van 17,5 cm rond