Shop: € 0,00
 

Maatwerk planisferen


Planisferen voor zakelijk gebruik

De planisfeer is nog altijd hét hulpmiddel om de sterrenhemel te leren kennen. Leuk en interessant voor uw klanten, bezoekers, leden, studenten en/of leerlingen. Het is immers iets dat men niet snel zal wegdoen, maar aan vrienden, familie en collega's zal tonen! De planisfeer kan qua ontwerp ook nog eens zeker 300 jaar mee...

Ons bedrijf is één van 10, misschien 15 bedrijven in de hele wereld die gespecialiseerd zijn in planisferen. Met die unieke vaardigheden en deskundigheid kunnen wij een bijzonder instrument maken dat u kunt verkopen aan uw klanten of leden, gebruiken als premium, of voor op scholen. Instellingen als dark sky parken, musea en planetaria verkopen op die manier eigen planisferen aan hun bezoekers.
 

Gepersonaliseerde planisferen

Voor bedrijven is de Planisfeer een erg interessant artikel om als premium of luxe visitekaartje te gebruiken: je kunt het koppelen aan nauwkeurigheid, oneindige mogelijkheden, ‘sterren’.
Rob Walrecht Productions is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maatwerk planisferen, dus met uw eigen naam, logo en informatie erop, en in de grootte, kleuren en uitvoering die u wenst. Door de hoge opstartkosten van de betrokken drukkerijen is het minimum aantal 500 stuks. Of 2 x 250, want de bovenschijven van de planisferen worden per twee gedrukt. Dat biedt ons nu en dan de mogelijkheid onze klanten een speciaal aanbod te doen, gebruik makend van de grotere aantallen, door orders te combineren. Zie onderaan voor voorbeelden van planisferen.

Tips voor kleine organisaties

Voor kleine organisaties die niet heel commercieel bezig zijn zijn er toch mogelijkheden om een eigen planisfeer te realiseren.
Dat kan door sponsoring:
  • Op de achterkant is ruimte voldoende voor één of meer logo's.
  • Het is een product dat lang meegaat (theoretisch 300 jaar...), en dat is interessant voor een sponsor
  • Een of meer sponsors kan het financieren en uw organisatie het laten verkopen, of op een andere manier verspreiden.

Speciale aanbiedingen!

December 2023

Er zijn diverse opties voor 250 en 500 stuks. Interesse? Laat dat even weten via info@walrecht.nl.
 
We hebben geen 'normale' prijzen voor aantallen onder de 500, maar aantallen van 250 zijn mogelijk indien we twee orders van dat aantal kunnen combineren. Prijzen zonder BTW en transportkosten. Om dezelfde reden zijn twee orders van 500 stuks relatief goedkoper.

Als u geïnteresseerd bent laat dat dan zo snel mogelijk weten!

Voordelen gepersonaliseerde planisfeer

Ideale premium
Zo'n eigen planisfeer is een ideaal relatiegeschenk, of cadeau bij speciale acties. Iedereen vindt een planisfeer een leuk 'hebbeding'. En aangezien veel mensen nog nooit hebben gehoord van zo'n eenvoudig instrument om de sterren en sterenbeelden te leren herkennen, zal het ook door iedereen erg worden gewaardeerd. Het zal dus niet bij het afval verdwijnen, maar in de boekenkast! En uw klanten en prospects zullen het enthousiast laten zien aan collega's, familie, vrienden en anderen.

Alles kan!
Sinds 1993 hebben wij voor klanten in vooral Europa en Noord-Amerika vele duizenden planisferen gemaakt. Daar zitten veel planetaria en musea bij, maar ook een accountantskantoor en een farmaceutisch bedrijf. U begrijpt dat onze expertise op dit gebied verder ongekend is in de wereld! Ons motto is: Alles kan! Alleen de sterrenhemel veranderen wij niet...

Nieuw: Planisferen in full colour
De nieuwste ontwikkeling is het in full colour bedrukken van de sterrenkaart en achterzijde van de planisferen. Gebruik van meer kleuren biedt geweldige mogelijkheden, zoals het - bij gebruik van een rode zaklamp - beter leesbaar maken van de namen van sterrenbeelden, sterren en objecten. Maar ook kunnen objecten met een kleurcode beter herkenbaar worden gemaakt, of kan op een andere manier de planisfeer nóg opvallender worden.
Hieronder ziet u de eerste twee planisferen die in full colour zijn bedrukt: links de Planisfeer voor Nederland en België (PLN-NL, 11e druk) en rechts de nieuwste editie van de Planisphère voor het Parc national du Mont-Mégantic, in Québec, Canada.

De nieuwste (full colour) planisferen, links de nieuwe planisfeer voor Nederland en België, rechts de Catalaanse Planisferi.

Download deze folder voor meer informatie en enkele voorbeelden van hoe zo'n full colour planisfeer eruit kan zien.

Prijzen
Als u interesse heeft kunnen wij u de prijslijst en meer informatie sturen.

Maatwerk van andere producten
Onze andere astronomische producten, zoals de boeken, bouwplaten, het zonnestel­selmodel, sterrenklok en meer, kunnen ook  gepersonaliseerd worden geleverd.

Voorbeelden van 25 cm rond, voorzijden
       


Voorbeelden van 25 cm rond, achterzijden
     

Voorbeelden van 17,5 cm rond