Shop: € 0,00
 

Het laatste nieuws van Rob Walrecht Productions

Op 11 juni 2016 presenteerden wij de Superplanisfeer, in de Sterrenwacht in Amersfoort
Onze zelfbouw draaibare sterrenkaart gaat al bijna net zo lang mee als de planisfeer
Op 15 juni 2015 bestond ons bedrijf dertig jaar. Op dat moment maakte ik al 30 jaar planisferen!
Leer alle mogelijkheden van de planisfeer - en veel van de sterrenhemel en hemelmechanica - kennen met deze bijzondere cursus. Er zijn cursussen voor zowel leken als doorgewinterde amateurs.
Spectaculaire nieuwe bouwplaten, van het Aarde-Maan model en het Tafelplanetarium.
Vanaf 20 november 2014 is de nieuwste brochure beschikbaar: Kleine werelden van het zonnestelsel. Die kleine werelden zijn de dwergplaneten Ceres en Pluto, de mislukte 'dwergplaneet' Vesta en de Rosetta-missie naar de komeet 67P. Hieronder het persbericht.
Onze belangrijkste planisfeer, die voor Nederland en Belgie, is vernieuwd: hij is nu in geheel in full colour!
Cursus 'Leer het heelal' te begrijpen voor leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs.
Met gratis begeleidende teksten van 4 pagina's bij beide posters
Alles dat wij kennen in het heelal is materie of straling (energie), en die twee zijn uitwisselbaar, volgens Einstein zijn beroemde formule E = mc2. Deze lezing gaat echter niet over Einstein en zijn formule...
Op 14 november 2009 werd het eerste exemplaar van de Fryske planisfear (Friese planisfeer) overhandigd aan wethouder Haukje Rypstra van Tytsjerksteradiel, de eerste gemeente, die de Friese taal in het officiele verkeer invoerde.
Voor objecten die zijn ontdekt nadat het zonnestelselmodel is uitgegeven zijn kaartjes ontwikkeld die gratis zijn te downloaden op deze site.
Je kunt nu speciaal gemaakte PVC kaarthouders, of displays, bestellen om de kaartjes van het zonnestelselmodel (MDL-ZS) in op te stellen.