Shop: € 0,00
 

Evenementen

Wij kunnen allerlei evenementen (voor jong en oud!), personeelsfeesten en –bijeenkomsten en andere evenementen opluisteren met leuke, leerzame presentaties over sterrenkunde. Ook hier geldt weer: de klant bepaalt hoe de presentaties eruit zien!

Een extra mogelijkheid hier is de planisfeer: uw mensen of uw klanten zullen erg blij zijn deze fraaie sterrenkaart te ontvangen. En we kunnen ze meteen uitleggen hoe de planisfeer werkt, wat voor bijzondere mogelijkheden de planisfeer verder nog heeft (je kunt zelfs bepalen hoe laat de zon op- of ondergaat!) en wat de geschiedenis is van dit interessante instrument.
De combinatie van de planisfeer en het boek Genieten van de sterrenhemel is helemaal een verrassing voor uw collega’s of gasten! Uiteraard geldt ook voor de andere producten dat u die met handelskorting kunt kopen. Bijvoorbeeld de bouwplaten voor de kinderen van uw gasten of personeelsleden, of het Zonnestelselmodel, of de posters, of de andere boeken…

Voor zeer bijzondere gelegenheden (en onder bijzondere condities*) kan zelfs het grote zonnestelselmodel (schaal 1:10 miljard) worden ingezet. Met dit schaalmodel, dat bestaat uit kastjes met daarin de planeten en hun manen en al sinds 1978 bestaat, kunnen wij het publiek een erg leuke en uiterst leerzame Reis door het zonnestelsel bieden! De totale lengte van het model is minstens 480 m (t/m Pluto), maar kan worden uitgebreid naar 640 m of nog meer. En als u ook naar de dichtstbijzijnde volgende ster wilt... die staat op 4000 km!

*) Er zijn zeker vier extra mensen nodig om de modellen te beschermen, aangezien de lengte zodanig is dat het bijna altijd zal moeten worden opgesteld op een openbaar pad. Op privé terrein is dat mogelijk niet nodig.

Voor meer informatie en prijzen:
Rob Walrecht Productions
tel. 033-4755 543
info@walrecht.nl