NL | EN

Transparante kaarthouders

Kaarthouders voor de zonnestelselkaartjes
Je kunt de zonnestelselkaartjes schoon houden en gemakkelijker opstellen met deze speciaal gemaakt PVC kaarthouders (displays). Ze hebben de juiste vorm om de kaartjes duidelijk te tonen.

We verkopen ze in twee sets: een van 16 stuks, een van 32 stuks en losse kaarthouders als er meer nodig zijn. Bij een bestelling van de sets wordt, ongeacht het aantal, eenmalig € 9,50 in rekening gebracht voor de verzendkosten.

De kaarthouders kunnen op een vlak oppervlak worden geplaatst, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo hebben wij ze voor onze 'show-versie' met dubbelzijdig plakband op houten blokjes geplakt. In die blokken zijn gaten geboord tot halverwege het hout, waarin één einde van een lang stuk draadeind past. Het andere eind van dat draadeind wordt in een groter blok hout gestoken, en dat is de grondplaat. Voor gebruik op minder vlakke oppervlakken, zoals de straat of een grasveld, hebben wij er extra gaten in geboord, door en door, waardoor penharingen kunnen worden gestoken.

     
De kaarthouder staat stevig op een vlakke ondergrond   De kaarthouder staat op een blokje hout;geplakt met dubbelzijdig plakband   Verbonden door middel van een stuk draadeind staat de kaarthouder stevig op een houten blok