Shop: € 0,00
 

Nieuwe video's van Rob Walrecht - op Youtube

Weer wat geleerd
In oktober 2019 mailde ik met iemand van Bol.com, over verbetering van de omzet. Hij of zij vertelde me dat een video goed zou zijn. Ik zei dat ik alleen ooit eens een automatische PowerPoint presentatie van 5 minuten had gemaakt. Het bleek dat ik die kon omzetten naar MP4! Meteen gedaan natuurlijk, met zowel de Nederlandse als de Engelse versie. Zie hier:

'Instructiefilmpje' over het gebruik van de planisfeer

Instruction video about the use of the Planisphere

Kort reisje door het zonnestelsel
En als je dan toch weer eens op Youtube bezig bent, smaakt dat naar meer. Op 9 oktober 2019, voor Les 5 in mijn cursus 'Leer het heelal begrijpen' (Ontdekking van het zonnestelsel), had ik weer het Planetenpad opgesteld, langs een bijna 100 m lang pad in de school waar ik de lessen geef. Ik had nog even tijd en dacht: 'Kom, ik doe even snel een kort reisje door het zonnestelsel!'. Zie hier het resultaat.

Planisfeer voor de Wadden in het Nieuws
Bij toeval kwam ik op deze video tegen, van een item op Terschelling TV uit 2017. Het gaat om mijn planisfeer PLN-WAD, die ik in 2015-2016 maakte voor het VVV Terschelling en Staatsbosbeheer, toen het natuurgebied De Boschplaat de status Dark Sky Park had gekregen.Je ziet hier Marloes Fopma, het Eilandmeisje en de Verhalenjutter van het eiland. Ze legt de Planisfeer uit en tot mijn genoegen doet ze dat helemaal goed!

Product
Aantal
Prijs
Nog geen producten! Klik om te bestellen ...
Subtotaal
€ 0,00