Shop: € 0,00
 

Laat uw eclipsreizigers veilig naar de zon kijken


Zonsverduisteringen en vakantiereizen

Een totale zonsverduistering, of eclips, is een prachtig en indrukwekkend natuurverschijnsel. Niemand die zoiets heeft meegemaakt vergeet dat ooit nog en velen raken zelfs geëmotioneerd van de ervaring.
Elk jaar zijn er over de hele wereld een of meer totale zonsverduisteringen te zien. In Nederland duurt het nog heel lang: de eerste is op 7 oktober 2135! De kans is dus groot dat je voor een totale zonsverduistering op reis moet!

De eerstvolgende zonsverduistering die prima te zien is, in een land dat goed bereikbaar is, is die van

21 augustus 2017, in de Verenigde Staten.


Voor reisorganisaties

Misschien heeft u speciale reizen naar plaatsen waar zonsverduisteringen te zien zijn, of biedt u standaardreizen naar gebieden waar toevallig een eclips te zien is.

In dat geval hebben wij goed nieuws voor u want wij kunnen de sterrenkundige tools leveren waarmee u uw klanten blij kunt maken:

eclipsbrillen en planisferen


Eclipsbrillen

Een eclips volgen is prachtig iemand maar dat moet wel veilig gebeuren! Een goede eclipsbril is bij het bekijken van een zonsverduistering van levensbelang, want zelfs het kleinste streepje zonlicht kan ogen permanent beschadigen. In sommige gevallen kan dat inderdaad levens kosten. Zie ook onze gratis brochure Veilig zonnekijken. Deze mag u ook aan uw klanten sturen en kan eventueel ook als maatwerk worden geleverd. Neem hiervoor contact met ons op via info@walrecht.nl.

Wij leveren goede eclipsbrillen tegen een goede prijs en van uitstekende kwaliteit.

Voor reisorganisaties e.d. kosten deze € 1,50 per stuk (incl. BTW).

Bij aantallen vanaf 1000 stuks kosten ze € 1,25 per stuk.


De planisfeer: Leer de sterrenhemel kennen, waar ook ter wereld!

Ons bedrijf is vooral groot in planisferen, of sterrenschijven. De planisfeer is hét hulpmiddel om de sterrenhemel te leren kennen. Daar maakt u uw klanten echt blij mee! We hebben ze voor de hele wereld. Voor meer over de planisferen zie hier.

Voor maatwerk planisferen, dus met uw opdruk en in de uitvoering (taal, geografische breedte, ontwerp) die u wilt, zie hier.Links: onze planisferen voor 40° NB zijn perfect voor de Verenigde Staten.
Ze zijn er in het Engels (zoals het voorbeeld), Nederlands, Spaans, Turks
en Italiaans (42° NB).