Shop: € 0,00
 

Frans Planisphère vernieuwd!

Franse planisfeer nu in full colour

In het andere nieuwsitem kun je lezen over de nieuwe Catalaanse planisfeer (de 17e taalversie!) en de planisfeer voor het nieuwe Dark Sky Park Lauwersmeer (Staatsbosbeheer). Deze zijn beide in full colour, na de vierkante planisfeer (PLN-NL) de eerste in die uitvoering, en al weer verbeterd ten opzichte van de PLN-NL.

Maar ook onze eigen Franse Planisphère, die wij al sinds 1997 in de bekende tweekleurige uitvoering uitbrengen, is in de nieuwste (9e) druk in full colour. Ik heb lang getwijfeld om die stap te zetten, omdat ik ze allemaal het liefst in één uitvoering heb - en dat was juist eindelijk het geval. Maar de Franse planisfeer staat een beetje op zichzelf, net als de Duitse. Als het om de Engelse versies gaat zou ik er negen moeten veranderen, en die vervanging gaat jaren duren.

En het kwam nu ook erg goed uit. De combinatie met de twee full colour planisferen die ik al noemde maakte de prijs ook voor ons interessanter. En het is ook een goede test. Als deze de deur uit vliegt ga ik toch snel alles in full colour doen!

Hieronder: de nieuwe Franse planisfeer.